<

lol竞猜战队数据app下载

lol竞猜(中国)联赛赛事官网 este un lider mondial în furnizarea de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare a creanţelor, fiind prezent pe toate continentele.

 

 

Man and woman smiling whilst reading a document

 

 

Ca parte a strategiei sale de dezvoltare, compania a deschis în 2017 o nouă sucursală în România, cu sediul în partea de nord a Bucureștiului, în clădirea Sky Tower. lol竞猜(中国)联赛赛事官网 își desfășoară activitatea în România prin intermediul unei echipe de vânzări și servicii dedicate clienților, cu o bogată experiență acumulată în domeniul asigurărilor de credite, responsabilă de comunicarea cu clienții și asistarea acestora, precum și al unei echipe de analiză a riscurilor, care evaluează riscul de neplată al clienţilor debitori. Fiecare membru al echipei noastre are o mentalitate orientată spre satisfacerea nevoilor clienților, îmbinând expertiza profesională cu entuziasmul. Convingerea noastră este că transmiterea încrederii şi dedicarea reprezintă cheia parteneriatelor durabile. Serviciile noastre flexibile şi transparente au menirea de a sprijini clienții în sensul abordării cu încredere a oportunităţilor de afaceri, într-un mediu economic imprevizibil.

Ce este asigurarea de credit comercial și cum funcționează?

Asigurarea de credit comercial vă protejează împotriva riscului de neplată care poate interveni în relațiile comerciale cu clienții dumneavoastră din Romania sau din străinătate. De exemplu, în cazul în care furnizați bunuri sau servicii altor companii, cu plata la termen, asigurarea de credit comercial vă poate proteja împotriva pierderilor ce rezultă în cazul în care clienții dvs. înceteaza să mai plătescă. Această situație poate fi rezultatul insolvenței sau poate fi generată de cauze externe, precum probleme economice sau politice .

Pe lângă rolul de plasă de siguranță în privința protejării împotriva riscului de neplată, polița de asigurare a creditelor comerciale, oferită de lol竞猜(中国)联赛赛事官网, poate contribui și la creșterea afacerii dvs. prin conferirea unui avantaj competitiv pe piața în care acționați. Puteți să beneficiați de expertiza comercială dobândită în legătură cu companii din întreaga lume, pentru a identifica oportunități și riscuri și a putea, astfel, să explorați noi piețe, pe care nu le-ați fi accesat fară protecția pe care o conferă asigurarea de credit comercial.

Echipa noastră de analiști de risc are prezență globală. Dacă situația financiară a clienților dvs. se va schimba, vă vom informa in consecință, pentru a putea întreprinde cea mai bună acțiune. Astfel, ați putea, de exemplu, să oferiți condiții de plată mai avantajoase, în cazul în care rating-ul companiei respective se imbunătățește (sau să reduceți termenul de plată, în situația în care rating-ul se deteriorează).

Această informație cu privire la rating-ul cumpărătorilor este furnizată automat, prin portalul nostru online, la care veți avea acces ca urmare a poliței de asigurare încheiate cu noi .

Asigurarea de credit vă poate ajuta să vă îmbunătățiți fluxul de numerar și poate genera, de asemenea, beneficii precum:

  • îmbunătățirea accesului la finanțare, prin garanția pe care o conferă asigurarea de credit comercial în relația cu banca dvs.
  • diminuarea creanțelor incerte și îmbunătățirea rezultatelor financiare
  • încrederea necesară pentru a vă extinde pe noi piețe și a colabora cu noi clienți, beneficiind astfel, de creștere implicită.

Pentru a afla mai multe detalii despre asigurarea de credit comercial, vă invităm să urmăriți videoclipul: Asigurarea de credit comercial explicată de lol竞猜(中国)联赛赛事官网

Contactează-ne

lol竞猜(中国)联赛赛事官网 Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros
Sucursala București
Clădirea Sky Tower,  Calea Floreasca, nr. 246 C, Etaj 34, Sector 1
București, cod poștal 014476, România

Telefon: +40 31225 6409

Email: comunicare-romania@atradius.com

lol竞猜(中国)联赛赛事官网 a privi

  • Prezenţă strategică în peste 50 de ţări
  • 3,700 de angajaţi
  • Venituri totale de peste 1,8 miliarde Euro
  • Puterea financiară confirmată de agențiile de rating A.M. Best (excelent) cu perspectivă stabilă, și Moody’s, cu rating A2’ si perspectivă stabilă
  • Mai mult de 90 de ani de experienţă în domeniul asigurărilor de credit comercial
  • Cota de piață la nivel mondial de 24%

Despre lol竞猜(中国)联赛赛事官网 Group

lol竞猜(中国)联赛赛事官网 este un lider mondial în furnizarea de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare a creanţelor, cu o prezenţă strategică în peste 50 de țări. Produsele de asigurare de credit, garanţii şi colectare oferite de lol竞猜(中国)联赛赛事官网 protejează companiile din întreaga lume împotriva riscului de neplată asociat activitătii de vânzare cu plata la termen a produselor și serviciilor. lol竞猜(中国)联赛赛事官网 este membru al Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), unul dintre cei mai mari Asigurători din Spania si unul dintre liderii pieței de asigurări de credit comercial din întreaga lume.

Related content

New offices in Bulgaria and Romania

Press

Amsterdam, 15 November, 2017 – Credit insurer lol竞猜(中国)联赛赛事官网 further expands their international presence with two new locations in Bulgaria and Romania.

CEE Country Report Romania 2017

Report

GDP is expected to grow 4.2% in 2017 and 3.7% in 2018, driven strong private consumption and rising investments including structural funds from the EU.

电子竞技 中国最大电竞(河南)比赛直播 火豹电竞娱乐官方 lol直播数据 蜂鸟电竞登录比赛网 09电竞下注抽注官网 电子竞技 中国最大电竞(河南)比赛直播 火豹电竞娱乐官方 lol直播数据 蜂鸟电竞登录比赛网 09电竞下注抽注官网